Calea Severinului nr. 103, Craiova

Obiect Activitate

Transporturi urbane,
suburbane si metropolitane
de calatori

Program Transport

Luni-Vineri: 5:30-21:30
Sambata-Duminica: 6:00-21:30

Contactati-ne

office@rat-craiova.ro

ANUNT PRELUNGIRE ABONAMENTE ELEVI

Data Publicarii:


Cu privire la emiterea titlurilor de călătorie pentru elevi (carduri noi) sau reînnoirea acestora (carduri emise anterior și valabile până la data de 31.08.2024) RAT SRL Craiova vă informează că sunt necesare următoarele documente:
1) Carnetul de elev, care va avea înscris pe prima filă codul numeric personal al elevului și numărul matricol sau adeverinta emisă de unitatea de învățământ pentru anul şcolar în curs, în original, după cum urmează:
- Pentru perioada de valabilitate 01-30 septembrie 2024 - carnetul de elev vizat pentru anul școlar anterior, cu excepția elevilor ce vor urma clasa IX-a sau care au terminat clasa XII-a, cărora li se va reînnoi titlul de călătorie doar pe baza adeverinței emisă de unitatea de învățământ unde vor urma cursurile anului școlar 2024-2025.
- Pentru perioada de valabilitate 01 octombrie 2024 – 31 august 2025 – carnetul de elev vizat pentru anul școlar în curs sau adeverința emisă de unitatea de învățământ.
2) Cartea de identitate, în original, pentru elevii cu vârsta peste 14 ani;
3) Certificatul de nastere, în copie, pe suport hârtie sau electronic, pentru elevii cu vârsta sub 14 ani.
4) În situația emiterii cardurilor noi, se va prezenta și "Declaratia de consimtamant privind acordul prelucrarii datelor cu caracter personal de catre RAT SRL - Craiova", care, pentru minorii care nu au împlinit vârsta de 16 ani, va fi completată și semnată de către părinții, tutorii sau reprezentanții legali ai acestora.
Documentele menționate anterior sunt solicitate în conformitate cu HG 810/08.09.2023 și cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE.
NOTĂ: Puteți solicita "Declaratia de consimtamant privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre RAT SRL Craiova" la punctele de vânzare a titlurilor de călătorie sau o puteți descărca accesând linkul http://www.rat-craiova.ro/docs/informare-si-consimtamant.pdf