Calea Severinului nr. 103, Craiova

Obiect Activitate

Transporturi urbane,
suburbane si metropolitane
de calatori

Program Transport

Luni-Vineri: 5:30-21:30
Sambata-Duminica: 6:00-21:30

Contactati-ne

office@rat-craiova.ro

Sprijin pentru combaterea COVID-19 in Dolj

Data Publicarii:


Compania românească RURIS se implică activ în combaterea răspândirii coronavirusului
la nivelul județului Dolj

Compania RURIS vine în sprijinul autorităților locale și donează zeci de aparate pentru igienizare, necesare pentru combaterea răspândirii COVID-19. Este vorba despre atomizoare și aparate de stropit marca RURIS, care vor fi folosite pentru igienizarea spațiilor publice, sălilor, dar și a mijloacelor de transport în comun. Prioritatea zero a autorităților locale este siguranța cetățenilor, de aceea derulează toate acțiunile necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Prin demersul companiei RURIS, principalele instituții abilitate în combaterea răspândirii coronavirusului vor beneficia de aparatele necesare pentru igienizare. Este vorba despre:
Instituția Prefectului - Județul Dolj
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj
Direcția de Sănătate Publică Dolj
Inspectoratul de Poliție Județean Dolj
Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova
Spitalul Clinic de Boli Infectioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova“
Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova
R.A.T. Srl
Compania de Apă Oltenia
“Este de datoria noastră să ne implicăm și să oferim un sprijin autorităților, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri. Prevenția este deosebit de importantă și de aceea, igienizarea spațiilor este crucială pentru a limita extinderea COVID – 19 pe teritoriul tării”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.
Prin această acțiune, RURIS dorește să se alăture efortului colectiv pentru combaterea răspândirii coronavirusului la nivel național și îndeamnă antreprenorii să se implice activ, solidaritatea fiind esențială în gestionarea acestei crize.
RURIS a împlinit anul acesta 27 de ani de la înfințare. Compania, specializată în producerea și comercializarea de motoutilaje agricole, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de către antreprenorul craiovean Cătălin Stroe.
Mulțumim Fundației World Vision România pentru sprijin în implementarea acestui proiect.