Calea Severinului nr. 103, Craiova

Obiect Activitate

Transporturi urbane,
suburbane si metropolitane
de calatori

Program Transport

Luni-Vineri: 5:30-21:30
Sambata-Duminica: 6:00-21:30

Contactati-ne

office@rat-craiova.ro

Măsuri importante adoptate de RAT SRL

Data Publicarii:


Având în vedere contextul actual și deciziile luate la nivel național pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, hotărârea nr. 5/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și hotărârea nr. 6/2020 a Grupului de Suport Tehnico - Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României și anexa acestei hotărâri, dar și Hotărârea nr. 7 din 11.03.2020, RAT Craiova face următoarele precizări:

Numărul mijloacelor de transport în comun pe traseele craiovene pe care RAT Craiova le asigură va fi #suplimentat. Pentru a evita aglomerarea în mijloacele de transport în comun, chiar dacă școlile sunt închise, frecvența cu care mijloacele de transport vor circula va fi modificată. Astfel, intervalul orar de vârf va avea următoarea structură:

*✅Vârful 1- orele 05.30-09.00;
*✅Vârful 2 – orele 14.00-18.00.

‼De asemenea, RAT Craiova a luat toate măsurile necesare pentru dezinfecția tuturor autobuzelor, astfel încât să împiedice răspândirea Covid 19 sau a altor virusuri.
Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate după fiecare cursă cu substanțe pe bază de clor și alcool și la autobaza RAT, prin nebulizarea unui dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă.
Cu un spectru larg, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, produsul este testat conform Normelor Europene cu eficacitate împotriva: 2019 – nCoV ( #Coronavirus), Staphylococcus Aureus, E.Coli, Klebsiella, Listeria, Salmonella, H1N1 etc.

‼De asemenea, îi sfătuim pe craioveni să achiziționeze bilete/abonamente de călătorie direct de pe aplicația (https://apps.apple.com/ro/app/craiova-transport/id1471489857?l=ro sau https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modeshift.craiova) , astfel încât să evite contactul cu șoferii, cu alți cetățeni, dar și să limiteze folosirea bancnotelor și a monedelor optând pentru plăți on-line.

#RATCraiova a achiziționat materiale biocide necesare, pe bază de clor, alcool sanitar, soluție bactericida, virucida pentru continuarea dezinfecției mijloacelor de transport după fiecare cursă.

ℹPentru orice alte informații, intrați pe site-ul instituției: http://www.rat-craiova.ro/ sau pe adresa de mail: office@rat-craiova.ro sau ne puteți suna la numărul de telefon: 0753050010 (DISPECERAT RAT).