Calea Severinului nr. 103, Craiova

Obiect Activitate

Transporturi urbane,
suburbane si metropolitane
de calatori

Program Transport

Luni-Vineri: 5:30-21:30
Sambata-Duminica: 6:00-21:30

Contactati-ne

office@rat-craiova.ro

Incarcare card abonament online

Data Publicarii:


Începând din această săptămână, RAT Craiova oferă călătorilor posibilitatea să își încarce cardurile de abonament achiziționate de la tonetele companiei, online din pagina www.rat-craiova.ro.
Modalitatea de încărcare este una simplă, facilitând astfel deplasarea călătorilor, cu atât mai mult, în contextual actual al pandemiei de Covid-19, evitând contactul cu șoferii sau cu alți cetățeni, dar și limitarea folosirii bancnotelor și a monedelor.
Acest lucru se poate realiza simplu accesând www.rat-craiova.ro și apăsând butonul încărcare card din pagina principală, din dreapta sus.
Căutarea și autentificarea pe cont se face cu adresa de mail a clientului. Din acest motiv este foarte important ca la achiziționarea unui card de călătorie să fie completată în sistem si o adresă de mail validă.
Pentru cardurile deja achiziționate, adresa de mail se poate completa prin editarea contului la una dintre tonetele companiei, apeland numărul de telefon 0790674794 sau prin trimiterea unui email la adresa it.ratcv@gmail.com care să conțină Numele și Prenumele persoanei pentru care a fost eliberat cardul și adresa de email care se va asocia contului dumneavoastră.